Masinile - moda secolului


Masinile sunt la moda in secolul 21 ,oriunde te-ai uita imposibil sa nu zaresti o masina. Masinile sunt cea mai mare realizare a omului si asta este si demonstrata. La 18 ani un copil da de carnet si ii place foarte mult viteza si asta strica foarte repede o masina, copilul mergand cu viteza cu ea masina se poate strica si il poate lasa pe acest baiat pe jos asteptand pe cineva sa il ajute.

Acesta sigur va apela imediat la o firma de tractari auto sau va incerca sa rezolve treaba daca nu are banii necesari pentru asi tracta masina pana la un service auto din apropiere. Dar poate acesta vrea sa o duca acasa sau eu stiu unde si pretul nu este foarte mare, variaza intre 100-250 RON.

Firmele de tractari auto sunt foarte folosite pentru:
 - Transportarea de masini din strainatate (Italia, Germania, Spania, Portugalia, Anglia)
 - Transportarea de masini daca nu ai carnet din tara - Tractarea unei masini accidentate la un service
 - Ridicarea masinilor parcate ilegal de catre politie

Pentru tractarea unei masini iti trebuie in primul rand actele masinii si cheile, actul de inmatriculare a masinii si nu in ultimul rand cartea dumneavoatra de identitate. In cazul in care masina este avariata si nu porneste tot trebuiesc cheile pentru dovada ca masina nu este furata.
Multe firme de tractari auto Bucuresti cer aceste cerinte deoarece pot veni si hoti de masini pentru transportare. Bucurestiul este plin de firme care tracteaza masini si asta fiind un avantaj pentru bucuresteni ca pretul este mult mai mic fata de cel din tara.

No comments:

Post a Comment